Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Capterras högkvarter

Programvara kan hjälpa dig att spara tid och lösa problem, men ibland är det svårt att veta vilken lösning som passar dig. Det är där Capterra kan hjälpa till.

Sök efter programvarukategorier

Hur kan vi hjälpa dig?

Capterra är en webbplats för programjämförelse och vi äger inte någon av programvarorna. För prissättningar och specialerbjudanden, vänligen kontakta programvaruleverantörerna direkt. Programvaruleverantörernas kontaktuppgifter finns på deras webbplatser. De kan nås via länken i deras Capterra-profil. Om du fortfarande undrar över någonting, vänligen skriv till oss på [email protected]

Capterra är en webbplats för programjämförelse och vi äger inte någon av programvarorna. För frågor angående programvarufunktionalitet, kompatibilitet eller implementering, vänligen kontakta programvaruleverantören direkt. Programvaruleverantörernas kontaktuppgifter finns på deras webbplatser. De kan nås via länken i deras Capterra-profil. Om du fortfarande undrar över någonting, vänligen skriv till oss på [email protected]

Capterra är en självbetjäningsplattform där vi ger vägledning om hur du hittar den bästa mjukvaran för dina behov. Titta vänligen på vår instruktionsvideo för vägledning eller starta din programvarusökning nu med hjälp av sökfältet ovan. Du kan sedan förfina dina resultat med filtren till vänster och välja bland våra tusentals leverantörer och få mer information. Jämför sida vid sida upp till fyra programvaror för att utforska de viktigaste skillnaderna. Kontakta leverantören direkt för mer information om programvaran du väljer.

Du kan skriva en recension om vilken programvara du vill genom att söka efter den produkt du vill granska och klicka på knappen "skriv en recension". Vi accepterar recensioner som skickats på det lokala språket i användarens land. Dessutom kommer alla främmande språkrecensioner att ha en översättningsknapp där användare kan översätta den till rätt språk. Som en neutral innehållsplattform litar vi på att våra granskare ger korrekt och ärlig information om deras programvaruupplevelser. För mer information om recensioner, besök vår Vanliga frågor om omdömen.

Capterra är en webbplats som jämför programvaror och vi äger inte någon av programvarorna. Om du vill avbryta en betald prenumeration, kontakta programvaruleverantören direkt. Om du fortfarande har en fråga till oss kan du skriva till oss på [email protected]

Capterra är en webbplats för programjämförelse och vi äger inte någon av programvarorna. Kontakta programvaruleverantören direkt för oväntade avgifter eller ekonomiska förfrågningar. Programvaruleverantörernas kontaktuppgifter finns på deras webbplatser. De kan nås via länken i deras Capterra-profil. Om du fortfarande undrar över någonting, vänligen skriv till oss på [email protected]

Capterra, grundad år 1999, hjälper företag runt om i världen att hitta rätt programvara för deras behov. Capterras globala produktavtryck, verifierade användarrecensioner, oberoende forskning och skräddarsydda jämförelseverktyg, ger mer än fem miljoner köpare på marknaden en förtroendeskapande aha-upplevelse varje månad.

Kom igång genom att begära en gratis grundläggande lista eller läs mer om våra erbjudanden om en premiumuppskattning. Om du behöver ytterligare support, mejla oss på [email protected].

Kom igång och läs mer om våra premiumlistor här. Om du behöver ytterligare support, vänligen mejla oss på [email protected].

Du kan komma åt och uppdatera din profil under fliken listor i GDM-leverantörsportalen . Om du har tappat eller glömt bort dina inloggningsuppgifter, kontakta din kontoansvarig direkt. Om du inte vet vem din kontoansvariga är, kontakta [email protected] för hjälp och support.

Inloggningsuppgifter skickas via e-post när din profil skapas. Kolla vänligen din inkorg. Om du har felplacerat dina inloggningsuppgifter, kontakta din kontoansvarig direkt. Om du inte vet vem din kontoansvariga är, kontakta [email protected] för hjälp och support.

Du kan komma åt kampanjens prestandamätvärden under fliken Insikter i leverantörsportalen . För mer avancerad analys av prestanda och optimering, kontakta din kontoansvarig direkt. Om du inte vet vem din kontoansvarige är, klicka på avsnittet "vanliga frågor om ditt konto" i Gartner Digital Markets-leverantörsportal.

Capterras högkvarter

1201 Wilson Blvd
9th Floor
Arlington, VA 22209

Lokalt kontor

Gartner Sverige AB
Gustav Ills Boulevard 54
169 74 Solna
Sverige
[email protected]