Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Programvara för generativ AI

Generativ AI är ett delområde inom artificiell intelligens som fokuserar på att generera nytt innehåll eller nya data baserat på befintliga exempel. Det innebär att man använder maskininlärningsalgoritmer för att skapa nytt och originellt innehåll som efterliknar eller liknar en viss typ av data. Generativ AI bygger på att man tränar en modell på en stor datamängd och sedan använder modellen för att generera nya exempel som liknar den ursprungliga informationen. Den består av två huvudkomponenter: en generator och en diskriminator. Generatorn genererar nytt innehåll, medan diskriminatorn utvärderar om det genererade innehållet är äkta eller falskt. Generativ AI har använts i olika tillämpningar, till exempel bildgenerering, textgenerering och musikkomposition. Den har potential att revolutionera kreativa områden genom att hjälpa konstnärer, designer och författare att producera nytt och unikt innehåll. Det har också betydelse för dataförstärkning, anomalidetektering och andra områden där generering av syntetiska data är användbart.

1 resultat
Neuroflashs AI-drivna programvara för skapande av texter hjälper marknadsföringsteam att skapa korta och långa texter mycket snabbare.
neuroflash är en AI copywriter som skapar korta och långa texter mycket snabbare, på ett smartare, mer intuitivt och effektivt sätt. neuroflash är Europas nummer 1 AI Content Suite och har över 500 000 användare som litar på den. 💡 Skriv mycket snabbare, som ett proffs. 💬 Använd ChatFlash och skapa personligheter. 📊 Vi erbjuder en mängd olika texttyper som bloggartiklar, sociala medier, omskrivningar och mycket mer. 🔎 Använd vårt SEO-verktyg för att direkt optimera varje text och påverka kvaliteten. 🎨 Skapa unika bilder med våra ImageFlash. Lär dig mer om neuroflash

Funktioner

  • Innehållsgenerering
  • Naturlig språkbehandling
  • Personalisering och rekommendationer
  • Transformermodell
  • Grundmodell