Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Programvara för returhantering (RMS)

Programvara för returhantering (RMS) är en applikation som hjälper företag att hantera retur- och bytesprocesser från kunder. Denna typ av programvara kan utföra olika uppgifter, som att hantera fraktalternativ, spåra beställningar, hantera lager, behandla återbetalningar och krediter, ordna ersättningar och generera förbetalda fraktetiketter för utskrift.

2 resultat

Effektivisera din vagnparksverksamhet och minska kostnaderna med Samsaras allt i ett-plattform för GPS-spårning, säkerhet, ELD-efterlevnad med mera.
Effektivisera din verksamhet och minska kostnaderna med Samsaras allt-i-ett-plattform för vagnparkshantering. GPS-spårning i realtid visar dina fordon i realtid och kombinerar dem med omfattande rapporter så att du kan planera bättre rutter, skicka förare i sista minuten och ge kunder tillförlitliga beräknade ankomsttider. Samsara hjälper dig att skydda din verksamhet och dina tillgångar med hjälp av integrerade bilkameror, förarsäkerhetspoäng och automatiska varningar för fortkörning, tomgång och geostaket. Samsara är en FMCSA-godkänd elektronisk körjournal. Lär dig mer om Samsara

Funktioner

  • Fraktledning
  • Återbetalningshantering
  • Varningar / Meddelanden
  • Kundportal
ShippyPro är en sändningsprogramvara som hjälper onlineföretag att enkelt skicka, spåra och returnera sina e-handelsbeställningar.
ShippyPro är en sändningsprogramvara som hjälper onlineföretag att enkelt skicka, spåra och returnera sina e-handelsbeställningar. Genom att använda ShippyPro kan onlineförsäljare synkronisera över 60 marknadsplatser och CMS till över 110 kurirer över hela världen för att automatiskt importera ej skickade beställningar. Med en installation som tar 30 sekunder kan onlineförsäljare skriva ut sändningsetiketter i bulk, hålla koll på varje leverans genom en spårningspanel, ladda upp sin returpolicy och skapa en anpassad returmodul. Starta en provperiod med 30 kostnadsfria beställningar idag Lär dig mer om ShippyPro

Funktioner

  • Fraktledning
  • Återbetalningshantering
  • Varningar / Meddelanden
  • Kundportal