Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Terapiprogram

Programvara som hjälper terapeuter att ge bättre vård och hantera sin praktik och fakturering. Dessa system erbjuder en rad verktyg som underlättar allt från klinisk dokumentation till patientbokning och försäkringsfordringar.

Filterresultat (2)
Tillgängliga länder
Länder där produkten är tillgänglig. Obs! Kundsupport är kanske inte tillgängligt i det landet.
Sverige: Inga produkter tillgängliga
Prissättningsalternativ

2 resultat

Opus EMR är en molnbaserad lösning som följer lagen om rätt till sjukförsäkring och ersättning (health insurance portability and accountability act, HIPAA) och kombinerar detta med allt du förväntar dig av en EMR och mycket mer.
Opus EMR utvecklades på grund av behovet av att tillhandahålla en mer omfattande och lättanvänd lösning för anläggningsadministratörer utan att belasta budgeten. Programvaran byggdes av beteendevetare för beteendevetare med djup personlig förståelse för de aktuella frågorna och ett tydligt mål i åtanke – att spara tid och pengar åt dig samtidigt som du efterlever regelverken och är effektiv när det gäller att ge behandling till dina kunder. Lär dig mer om Opus EHR

Funktioner

  • Schemaläggning av möten
  • Medicinsk fakturering
  • Praktikhantering
  • Behandlingsanteckningar
Lösning för missbruksbehandling som inkluderar CRM, EMR, RCM-fakturering och HR. Det möjliggör hantering av alla verksamheter på en plattform.
Sunwave är en ledande teknikleverantör för behandlingscenter för drogmissbruk. Den helt integrerade plattformen inkluderar missbruks-EMR-, CRM-, RCM-, HR- och faktureringsprogramvara. Den är byggd från grunden för behandling av missbruk och ger behandlingscenter möjlighet att hantera all sin verksamhet på en enda, enhetlig plattform. Med de kraftfulla rapporteringsmöjligheterna i Sunwave kan användarna fatta välgrundade beslut som positionerar deras företag för framgång. För mer information, besök Sunwaves hemsida. Lär dig mer om Sunwave

Funktioner

  • Schemaläggning av möten
  • Medicinsk fakturering
  • Praktikhantering
  • Behandlingsanteckningar