Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

ERM-programvara för akutvård

EMR-programvara för akutvård gör det möjligt för läkare och andra som arbetar med akutvård att effektivt hantera det tunga arbetsflödet på akutvårdskliniker. EHR-programvara för akutvård hjälper till att effektivisera dagliga arbetsflödesprocesser genom att integrera patientintag, dokumentation av akutvård och snabb åtkomst till data i en plattform.

1 resultat

Programvara för sjukhushantering som är utformad för att hjälpa sjukvårdsorganisationer med patienthantering, fakturering, besöksplanering och mycket mer.
En distinkt, intelligent, säker, molnbaserad plattform för alla programvarukrav för sjukhus/kliniker stöds av ett kunnigt serviceteam. Besöksplanering, OPD, IPD, labbinformationshantering, apotekshantering, patientportal, faktureringslösningar (med moms och rabatt), försäkringsfakturering, integration med ICD, närvaro, hantering av loggar/uppgifter, inventering och lagerhantering, HR-hantering, lönehantering, iOS- och Android-appar, alla anpassade lösningar. Onlinekonsultationsplattform – alla funktioner Lär dig mer om Flex-HIS

Funktioner

  • Medicinsk fakturering
  • Inledande bedömningar
  • Patientintag
  • Hantering av patientjournaler
  • Behandlingsplanering