Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Kommersiell fastighetshanteringsprogramvara

Programvara för kommersiell fastighetsförvaltning hjälper organisationer att effektivisera finansiella, administrativa och operativa processer för kommersiella fastigheter. Med de här applikationerna kan fastighetsförvaltare skapa fastighetsdatabaser, spåra underhållskrav, hantera hyresavtal, beräkna förseningsavgifter med mera.

1 resultat

APRO CRM är en unik, multifunkionell lösning om är skräddarsydd för små och medelstora företag som specialiserar sig på fastigheter.
Databas med fastigheter som är integrerad med alla populära reklamplattformar, ger anpassade rapporter för fastighetsägare, automatisk matchning av förfrågan och fastighet, statistik över hemsidans besökare, inbyggd IP-telefoni och e-post, interna och externa onlinemeddelanden, e-post- och SMS-kampanjer, automatiseringsalgoritmer för företagets affärsprocesser, hantering av försäljning och uppgifter, dokumentmallar, säljkanaler, intern portal, HR-verktyg, anpassningsbara inställningar för rapporter och fält, molnbaserad fillagring och mycket mer. Lär dig mer om APRO CRM

Funktioner

  • Leasinghantering
  • Hyresgästportal
  • Hyrespårning
  • Senavgiftsberäkning
  • Bokföring