Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Referensprogram

Referensprogram tillhandahåller automationsverktyg för vårdinrättningar och sjukhus för autentisering och hantering av rättigheter. Se till att vara kompatibel med hjälp av automatiserade arbetsflöden, systemvarningar, pappershantering och korrekt rapportering. De som letar efter referensprogram kan också vara intresserade av Programvara för tandläkare, programvara för sjukhushantering, programvara för mental hälsa, journalprogram för kiropraktorer, programvara för privatläkare, optometri-program och pediatrisk programvara.

1 resultat

Smartsheet är en webbaserad plattform för arbetsutförande som ger organisationer i alla storlekar möjlighet att planera, hantera, automatisera och rapportera om arbete.
Smartsheet är en webbaserad plattform för arbetsutförande som ger sjukvårdsorganisationer möjlighet att spåra och rapportera status för leverantörsbehörigheter, certifieringar, förnyelsedatum och annan viktig information. Med sitt välkända kalkylbladsformat gör Smartsheet det möjligt för team att komma igång och samarbeta effektivt. Dessutom ser du till att din organisations läkare är uppdaterade om sina licenser och försäkringar för att se till att du följer reglerna och att din verksamhet fungerar smidigt. Lär dig mer om Smartsheet

Funktioner

  • Utgångshantering
  • Licensverifiering
  • Privilegering
  • Dokumenthantering
  • Online ansökningar