Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Begravningssystem

Begravningssystem tillhandahåller bokföringsprogram och program för fallhantering för kyrkogårdar, krematorier och begravningsplatser. Systemet gör det möjligt för dessa organisationer att hålla reda på begravningshandlingar, erbjuda omvårdnad vid behov och i förväg, marknadsföra sina tjänster, hantera sitt kassaflöde och sköta gravar. Använd Capterra för att hitta rätt begravningssystem för ditt företag i Sverige. För relaterade programvarulösningar, se bokföringsprogram.

Filterresultat (1)
Tillgängliga länder
Länder där produkten är tillgänglig. Obs! Kundsupport är kanske inte tillgängligt i det landet.
Sverige: Inga produkter tillgängliga
Prissättningsalternativ

1 resultat

Osiris ger dig tillgång till kraftfulla systemfunktioner som hjälper dig att hantera alla aspekter av ett företag på en eller flera platser.
Osiris är kraftfullt men ändå enkelt att använda, programvara för begravningstjänster skapad av begravningsentreprenörer och begravningspersonal för användning i deras egna fastigheter. Det förenklar din hemsida, betalningar, schemaläggning, redovisning och dokument på en och samma lättanvända plats. Upplev branschens kanske bästa integrering av QuickBooks som backas upp av ett team med auktoriserade begravningsrevisorer. Osiris är en av få programtjänstprodukter för begravningsbyråer, krematorier och begravningsplatser på marknaden idag. Starta din 30 dagar långa gratis provperiod för Osiris idag. Lär dig mer om Osiris

Funktioner

  • Kremeringshantering
  • Finansiell rapportering
  • Kyrkogårdshantering
  • Kravshantering
  • Merchandising