Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Antivirus

Antivirusprogram hanterar detektering och borttagning av datorvirus med hjälp av upptäckt av anomalier, hotsvar och övervakning i realtid. Organisationer använder dessa program för att förse sina arbetsstationer och servrar ytterligare internetsäkerhet. Antiviruslösningar erbjuder vanligtvis realtidsövervakning för att upptäcka en mängd olika potentiella hot, vilket inkluderar: virus, maskar, trojaner, hackare samt skräppost och andra former av försök till intrång. Antivirusprogram isolerar och inaktiverar potentiellt skadliga program som upptäckts genom kontinuerlig övervakning, och meddelar användare när misstänkta objekt har identifierats och satts i karantän. Antivirusprogram är besläktade med datorsäkerhetsprogram och spionborttagningsprogram.

Filterresultat (1)
Tillgängliga länder
Länder där produkten är tillgänglig. Obs! Kundsupport är kanske inte tillgängligt i det landet.
Sverige: Inga produkter tillgängliga

1 resultat

Lösning för slutpunktsskydd som tillhandahåller säkerhetshantering och datainsamling i realtid för datorer, virtuella system och servrar.
Lösning för slutpunktsskydd som tillhandahåller säkerhetshantering och datainsamling i realtid för datorer, virtuella system och servrar. Lär dig mer om Trellix Endpoint Security

Funktioner

  • Anomali / sabotageupptäckter
  • Hotsvar
  • Real-Time Monitoring
  • Automatiska skanningar