Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Programvara för modedesign

Programvara för modedesign automatiserar modedesign, tillskärnningsskisser och skapande av mönster, snitt och produktionsplanering. Datorprogram gör det enklare och mer flexibelt att utforska ett större antal designalternativ, inklusive olika stilar, tyger och färger som är enkla att lagra och utbytbara. Den flexibiliteten ökar produktiviteten, ökar precisionen i klippande, minskar designkostnaderna och förkortar tid till att leverera en produkt till marknaden.

Filterresultat (1)
Tillgängliga länder
Länder där produkten är tillgänglig. Obs! Kundsupport är kanske inte tillgängligt i det landet.
Sverige
Språk
Språk som produkten finns på.
svenska
Prissättningsalternativ

Relaterade kategorier

1 resultat

Delogue PLM hjälper mode- och livsstilsföretag att påskynda produktutvecklingen och minska kostnaderna genom att effektivisera produktutvecklingen.
En lättanvänd, molnbaserad PLM-lösning som är skräddarsydd för mode- och livsstilsföretag. Delogue PLM är en samarbetsplattform för PLM som kopplar samman planering, design, inköp, tillverkning, ekonomi och marknadsföring till en enda sanningskälla. Delogue PLM förenklar produktutvecklingen och gör processerna mer effektiva, samtidigt som det ger transparens och spårbarhet under hela produktens livscykel. Delogue PLM möjliggör bättre beslutsfattande och hjälper företag att arbeta bättre. Lär dig mer om Delogue PLM

Funktioner

  • CAD-verktyg
  • Tygmatchning
  • Textilmönsterdesign
  • Mönsterbetyg
  • Mönsterlayout/-tryck/-skärning
  • Modeillustrationer