Vi har hjälpt svenska företag
att välja bättre programvara i 15 år

Programvara för medicinsk bildbehandling

Programvara för medicinsk bildbehandling låter sjukvårdspersonal spåra, arkivera, ändra och hantera patientbilder och administrativa arbetsflöden.

2 resultat

Intelligent Medical Software (IMS) från Meditab är en prisbelönt allt i ett-plattform för elektronisk patientjournal (electronic health record, EHR), klinikadministration och fakturering.
IMS tillgodoser varje steg i patientvårdsprocessen, från patientengagemang till telehälsa, klinikanalys, automatiserad incheckning, vårdsamordning, rapportering och mycket mer. Programvarans mångsidiga funktioner, moduler och mallar har byggts från grunden för att anpassa sig till de precisa behoven inom fler än 40 olika specialområden. Lär dig mer om Intelligent Medical Software

Funktioner

  • Visualisering
  • Bildanalys
  • Arkivering och lagring
UltraLinq är en molnbaserad PACS med en plattform där läkare och kliniker kan ladda upp, tolka, lagra och dela medicinsk bilddiagnostik.
UltraLinq är din säkra, snabba PACS-molnplattform. Molnplattformen PACS är utformad för att erbjuda säker och snabb åtkomst till och hämtning av patientrapporter. Med åtkomst till flera platser från alla enheter med internetanslutning ger en effektiv rapportering som alltid är tillgänglig. Avancerade verktyg för bildrapportering och anpassningsbara kalkylblad ger optimerad patientrapportering. Besök www.UltraLinq.com. Lär dig mer om UltraLinq

Funktioner

  • Visualisering
  • Bildanalys
  • Arkivering och lagring